OVER ONS

EVERYONE CAN BE IT!

"Typies Casting cast acteurs, semi-acteurs en edels voor commercials, bedrijfsfilms, online-content, films en televisie. Typies biedt storytelling d.m.v. casting research aan. Typies cast en boekt modellen voor reclamefotografie en verzorgt tevens streetcasting projecten door heel Nederland"

Joey Ploch | Head of Casting

Joey Ploch is de head-castingdirector met meer dan 10 jaar ervaring als castingdirector en booker.

Groen_20sept_2021_27824

Arnan Samson | Managing Director

Arnan Samson, managing director, heeft meer dan 15 jaar ervaring als castingdirector en is tevens producent bij BazarMedia.

Allround castingbureau
Typies Casting: Het allround castingbureau met een zeer ervaren castingteam. Een team met een professioneel oog en een persoonlijke touch! Al sinds 2007 heeft dit team van Typies Casting duizenden commercials, films en printcampagnes gecast voor de meest uiteenlopende producties.

Arnan Samson
Arnan Samson, managing director, heeft meer dan 15 jaar ervaring als castingdirector. ‘Het belangrijkste van casten is ‘luisteren’. Zo hoor je en zie je uiteindelijk welk talent de juiste is. Ik hou van mensen en hun verhalen, ik geniet van onverwacht talent en net even out of the box denken’

Joey Ploch
Joey Ploch is de head-castingdirector met meer dan 10 jaar ervaring als castingdirector en booker. ‘Mijn hart gaat sneller kloppen van casting en dat is omdat ik de kans krijg om iedere dag met vele inspiratievolle talenten te werken, ik iedere dag in verschillende bijzondere scenes beland en ik vaak vele mensen blij mag maken!’

Typies Casting werkt verder met meerdere ervaren freelancers. Zowel castingdirectors, bookers, streetcasters, kinderbegeleiders en setbegeleiders.

Totaalpakket
Iedereen is bijzonder. Typies heeft een groot en professioneel acteursbestand in Nederland en Europa, een heel divers modellenbestand, de meest bijzondere specials en scout tevens talent d.m.v. streetcasting door heel Nederland.

Betrokken, samenwerken en meedenken
We gaan voor betrokkenheid en aandacht en komen, samen met de klant, altijd tot de beste en mooiste eindresultaten. Samenwerken en meedenken!

Neem contact op!
Meer weten over Typies Casting? Heb je een aanvraag, een casting of presentatie nodig? Neem dan gauw contact met ons op via mail of bel ons op het telefoonnummer: 020 685 1425